Hur får jag ut mitt friskvårdskvitto?

• Uppdaterad

Ditt friskvårdskvitto laddar du enkelt ned via Mina sidor.

Via dator eller mobilversion: Mitt medlemskap > Friskvårdskvitto

Via appen: Ställ dig på fliken "Hem" - Tryck sedan på din "Profilbild" och välj därefter "Mina sidor/Friskvårdskvitto"

Observera att nedladdning av kvittot kan fungera olika beroende på telefonmodell och operativsystem.

Upp till 12 månader efter avslutat medlemskap kan du hämta ut kvittot på egen hand.

Bra att tänka på:

• Om du står som betalare åt en annan person och inte har ett eget medlemskap kan du kontakta kundsupport för kvitto.
  • Om du som medlem har en annan betalare för ditt medlemskap behöver den personen som betalar kontakta kundsupport för kvitto.
  • Har du betalat din avgift direkt på gymmet (inom 3 månader) - är det där du får ditt kvitto, annars kontakta kundsupport.
  • På Mina sidor kan du även komplettera med ditt avtal om din arbetsgivare behöver se personnummer kopplat till betalningen/medlemskapet.

Om du står som betalare åt flera medlemskap står den totala månadsavgiften redovisat på kvittot. Dessa avgifter kan ej separeras på kvittot