Hur får jag ut mitt friskvårdskvitto?

• Uppdaterad

Ditt friskvårdskvitto laddar du enkelt ned via Mina sidor(via en dator):

• Mitt medlemskap - Friskvårdskvitto

Detta kan du göra upp till 12 månader efter ett inaktiverat medlemskap.

Bra att tänka på:

• Om du står som betalare åt en annan person och inte har ett eget medlemskap kan du kontakta kundsupport för kvitto.
  • Om du som medlem har en annan betalare för ditt medlemskap behöver den personen som betalar kontakta kundsupport för kvitto.
  • Har du betalat din avgift direkt på gymmet - är det där du får ditt kvitto.

Om du står som betalare åt flera medlemskap står den totala månadsavgiften redovisat på kvittot. Dessa avgifter kan ej separeras på kvittot