Hur kan ett medlemskap betalas?

• Uppdaterad
  • Autogiro - Du ansöker enkelt om autogiro via Mina sidor Det dras månadsvis den 28:e
  • Friskvård - Har du friskvårdsbidrag kan det användas som betalning för ditt medlemskap. Läs mer här
  • Förskottsbetalning - Förskottsbetalning av löpande avtal görs via ditt gym.
  • Kontokort - Har du tecknat medlemskap via hemsidan genomförs betalningen per automatik från det kortnummer som du angivit för att slutföra beställningen. Dragningen genomförs den 28:e varje månad, oavsett röd dag eller helt. Det görs endast ett dragningsförsök. Önskar du byta till autogiro kan du enkelt anmäla detta via Mina sidor.