Information om vår Actic App

• Uppdaterad

Den gamla versionen av Actic App (turkos) slutade fungera den 1:a december. Den kan inte längre användas för att boka gruppträning. Vi har den senaste tiden istället uppdaterat vår svarta Actic App!

Nya Actic App kan du ladda ner här:

App Store: https://apps.apple.com/se/app/actic-anywhere/id1533463889

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.actic.coachingonline&hl=sv&gl=US

Du kan läsa mer om Actic app här: https://www.actic.se/?s=actic+app

Om du upplever du problem med exempelvis:

• Boka/avboka pass
  • Lägga till anläggningar
  • Statusuppdateringar

ber vi dig att i först hand att ominstallera appen och även logga ut och in.

Du kan också använda mobilversionen av Mina sidor eller logga in via en dator.