Hur ställer sig Actic till, och hur jobbar vi mot Coronaviruset?

• Uppdaterad

Våra medlemmars och vår personals säkerhet är vår allra högsta prioritet.

Det är en utmanande situation som vi alla befinner oss i och vi på Actic är övertygande om att det är fler som känner som oss – att träningen är en kraft som kan hjälpa oss att ta oss igenom detta tillsammans! Actic tar smittspridningen av Corona på fullt allvar och vi litar på landets experter och följer fortsatt myndigheternas rekommendationer. Vi vidtar en rad åtgärder och ber om din hjälp som medlem.

Läs hur vi på Actic agerar här: https://www.actic.se/corona/

Vill du veta mer om vår app och hemmaträning? Actic App och Actic Anywhere

Frågor om frysning?: Frysning